Кухни по поръчка

Въпреки огромното предлагане на готови кухни и кухненски модули в магазините за мебели, през последните няколко години, повечето домакини предпочитат индивидуално изработената кухня по поръчка. Кухните с индивидуален дизайн имат предимството да отговарят на стила, нуждите и размера на помещението във Вашия дом.

Предимствата на кухните изработени по поръчка са многобройни – индивидуален модел, произведен по размер подходящ за Вашето помещение, подбор на цвят или комбинация от цветове, които подхождат на цялостният интериор на жилището, избор на качествен мебелен обков и аксесоари, оползотворяващи и най-недостъпните местенца на кухненските шкафове и др.

Ремонт БГ ЕООД изработва по поръчка кухни от всички популярни материали като ПДЧ , ПДЧ с МДФ профил, ПДЧ с лак, МДФ с лак. Сигурни сме, че всеки от Вас е виждал или има кухня от ПДЧ, затова разяснението, което ще направим е за вторите два вида. ПДЧ с МДФ профил-кухнята е отново от ПДЧ, а МДФ профила е с различна форма и се ползва за обкантване на вратите, като до голяма степен постига ефекта на МДФ вратата. ПДЧ с МДФ лак- корпусите на шкафовете са от ПДЧ, а вратите са от МДФ с лаково(блестящо) покритие.

Ремонт БГ ЕООД работим с най-големите фирми вносители и производители на продукти, необходими за производство на мебели: ламинирани и фурнировани плоскости, кантове, работни плотове и пълна гама аксесоари към тях, цветен MDF, мебелен обков и механизми на водещи европейски фирми.

Цени на кухни се определят, имайки предвид дали кухнята е изработена от материала МДФ, ПДЧ или масив. Дали има специални интериорни елементи като допълнително боядисване, декоративни шарки, алуминиеви орнаменти, стъклени вратички, вградени светлини. Зависи дали в нея ще се вградят кошници, оцедници, амортисьори, специални панти и изтеглящи механизми. Зависи от това колко модула бяла техника ще се присъстват. Зависи от дебелината на материала, който ще се използва и от ред други фактори. И най-вече зависи от големината и метража на съответната кухня. От особено значение е височината на горните шкафове. Продаваните такива в магазината мрежа са на 60 см., докато тези по поръчка достигат до 120 см., което е двойно повече. Това са фактори, на които българският купувач си дава сметка, след като е осъзнал, че е бил измамен при покупката си на мебели.

Имате въпрос или искате да ви изготвим оферта?

089 6 799 688