Ламперия

Строителна фирма РемонтБГ предлага на своите клиенти богар избор от различни видове ламперия за полагане по стени и тавани с носеща плоча от ,,M D F,, и покритие тип ,,меламин,, – непозволяващо никаква попиваемост и възможност за перфектно почистване от мазнини, и други зацапвания.
Този тип ламперия се явява като едно бързо, ефектно , практично и функционално решение за Вашия интериор и допринася за повишаването на топлотехническите и шумоизолационните характеристики на жилището.
Начина на монтаж към стена или таван е посредством предварително положена скара , от дървени летви прикрепени с дюбели , като идеята между летвите е да се положи топлоизолационни плоскости , допринасящи за допълнително спестяване на топлоенергия.
Закрепването на плоскостите от ламперия към дървената скара се усъществява посредством специални скрепителни елементи и скоби, които ние ще Ви предложим.
Оформянето на външните и вътрешните ъгли се получава чрез универсален огъващ се профил- ъглов / винкел/ , който е с цвета на ламперията.