Индивидуални мебели по поръчка -обзавеждане за кухни, спални, детски, всекидневни, офиси

“Обзаведи ме” е подразделение към фирма Ремонт БГ ЕООД специализирала в изработката на мебели по индивидуални изисквания на клиентите си. Всеки дом е различен, всяка стая има своите индивидуални размери, а ние се стремим да осигурим уюта, които целите.

Изработка на мебели по поръчка

Фирма Ремонт БГ ЕООД проектира, изработва и монтира мебели по поръчка за своите клиенти.
null

6 месеца гаранция за качество

Ремонт БГ ЕООД дава 6 месеца гаранция за качество на изработените и монтирани от тях мебели по поръчка, като при констатиран дефект в рамките на гаранцията ще бъдат отстранени всички нередности напълно БЕЗПЛАТНО. За нас е важно Вие да се чувствате сигурни в избора си да ни се доверите, да реализираме желаните от вас мебелите, които да внесат уют в собствения ви дом и ежедневие.
null

Проектиране

Ще ви консултираме за материалите, тенденциите и качеството, а също и ще онагледим идеята ви с 3D проект.
null

Изработка

Разполагаме със собствена производствена база и техника за прецизна обработка на материалите с които ще изработим мебелите ви.
null

Монтаж и транспорт

Безплатно доставяме и монтираме мебелите на своите клиенти.

въпроси и консултации

089 6 799 688

Искате оферта за изработка на вашите мебели?

Всички Ваши запитвания отправяйте през формата за запитвания или ни пишете на remontbg_plovdiv@abv.bg.

Защо мебели по поръчка от Ремонт БГ ЕООД

Обзавеждането на дома е следващата стъпка след успешно реализирания ремонт.

Ние от Ремонт БГ ЕООД сме си поставили задачата да осигурим на своите клиенти цялостно и качествено обслужване в това число изработка на мебели покриващи очакванията им.

За нас преди всичко е важно да осигурим на клиентите си правото на информиран избор в планирането и осъществяването на мечтания им облик на дома след завършване на ремонта на дома им.

Ние като фирма избрана да извърши цялостен или частичен ремонт на своите клиенти познаваме в детайли желанията и целите на ремонта, които извършваме, а това неизбежно доведе до следващата естествена стъпка в разширяване портфолиото ни от услуги, а именно изработката на качествени мебели по индивидуален проект.

За да предложим наистина качествена изработка на мебелите за своите клиенти изградихме собствен цех оборудван със специализирано технологично оборудване и разполагаме с кадрови потенциал за производство и монтаж на мебели за обзавеждане на вашия дом, хотел, магазин, офис и сграда с обществено предназначение.

Поръчвайки изработката на мебелите си на Ремонт БГ ЕООД, клиентите ни:

  • спестяват време в търсене на подходяща фирма за изработка на мебелите си;
  • спестяват ненужно напрежение в разговори и запознаване на други хора с целите и идеите им за ремонта;
  • оптимизират цента си за цялостния ремонт, защото ние правим значителни намаления в цените си при цялостна поръчка на ремонт и обзавеждане;
  • спестяват допускането на непредвидени грешки породени от разминаване между планирания ремонт и в последствие планирана изработка на мебели (разминаване в размери, пропуски при прекарване на ел. ключове и контакти и т.н.);

В раздела “Обзаведи ме” ви предлагаме само някои примерни решения поръчани от наши клиенти и изработени от нас.

За вашите нови мебели за обзавеждане на кухня, трапезария, детска стая, офис или хотел, ние ще проведем среща с Вас за да се запознаем с желанията ви, след което на база зададените или взети от нас точни размери ще изготвим проект , които да онагледи идеята ви, а ние да калкулираме с точност цената за изработка на вашите мебели.

Всички Ваши въпроси  може да ни зададете на тел: 089 6 799 688.

Ние ще ви помогнем в избора на:

 Цветове
Мебелите има възможност да се изработят от МДФ (мат и гланц) и естествен фурнир, ПДЧ, постформинг врати, боядисано стъкло в алуминиева рамка (кристал), цветен MDF, боядисан MDF. Цветовата гама е от над 500 цвята и предоставя почти неограничен брой комбинации между материалите, цветовете и уредите. Ето малка част от предлаганата цветова гама:
Специално за кухните по поръчка предоставяме освен стандартните термоплотове с дебелина 3,4 или 6 см., също така от технически камък, а за гръб на стената може да се използва стъклени плочки, ПДЧ, декоративни тухли или стъклени гърбове.

 Материали
Ние работим само с висококачествени материали на италиански, немски, австрийски и гръцки фирми. Ламинираните плоскости и кухненски плотове които използваме са на фирмите: EGGER, KAINDL, WODEGO, GLUNZ, GETALIT, AKRITAS, DUROPAL
Мебелният обков който използваме е на фирмите: BLUM, GRASS, HAFELE, HETTICH и др.

 Консултации 
От решаващо значение за постигането на балансиран резултат между желаното качество и оптимална цена е правилния избор на материали с които да изработим вашите мебели, ние разполагаме с мостри и познаваме отлично качествата на всички материали с които работим и ще ви предложим най-доброто съотношение качество / цена, така, че да постигнете желания от вас ефект и комфорт.